SØRFORKOMFORT 23. april 2022

SØRFORKOMFORT

Facebook event

 

Ny hangout i Hotboxkjellern! 20.00 til seint.
Ta med egen drikke!!! 

Foreløpig har vi invitert disse folka: 

Roastfish & Cornbread Soundsystem - dub
Evelin Lindberg - elektronik/stemme (avlyst)
Emil Storløkken Åse - gitar/elektronik impro
EUROP EUROP - nothing short of contemporary ritual music…
Kenneth Langås, Morten Minothi Irmelin Sande - spontan noise

Inngang: Donasjon på vipps til artistene.  

Inngang til HOTBOX er nede ved elva. Gå den bratte bakken ned forbi Vega scene så befinner vi oss til venstre under brua.

---------------------------------------- 

Emil Storløkken Åse 
er en ung og spennende gitarist med rot i Trondheims anerkjente jazzmiljø. Han er å finne i mange ulike band og sammensetninger, blant annet PHOENIX, The Verge, Superflipp, Tuvahalseband og Noize r us. 
I gitarspillet til Emil Storløkken Åse finner vi inspirasjoner som Fred Frith, Hedvig Mollestad, Thurston Moore og Stian Westerhus. I tillegg er han inspirert av improvisatører som Mette Rasmussen og Ingebrigt Håker Flaten. Emil spiller med en fascinasjon og teft for kontraster i energi og musikalske landskap. Små, nære og tørre melodier, gjennom syntetisk, glitchy støy, til forvrengte hav av gitarlyd. 
Emil deler lyden fra gitaren opp i fire signaler som prosesseres ulikt og deretter sendes ut gjennom fire forskjellige forsterkere.Han streber etter sonisk kontroll. Muligheten til å orkestrere et ensemble av elektroniske lyder som solomusiker. 
Lytt her

Roastfish & Cornbread Soundsystem 
Warm Roots & Heavy Dubs :: 
No Racism-No Sexism-No Prejudice:: 
Peace, Love and Unity in the Dance! 
Facebook 


Evelin Lindberg (desverre avlyst, men kommer sterkere tilbake!) 
Evelin Felix Lindberg er en komponist og utøver som arbeider med media, performance og teknologi både som verktøy og konseptuelt utforskingsfelt. Som ung kunstner prøver hen å undersøke hvert verks underliggende materielle forhold, sosiale bakgrunn og dets potensiale til å konfrontere samtiden. Denne kvelden skal hen vise frem utdrag fra ALIASING, som er en forestilling/installasjon for smarttelefoner og audiovisuelle media og tar utgangspunkt i det å leve et liv mediert av internet.
 

Europ Europ
Pre-fashion / post-contemporary 
Mr. Europ : vocals, noise, cello, tapes // 
Ms. Europ : harp, violin // 
Mr. Europ : organ, beats, sampler // 

lytt her

----------------------------------------

Henging nede hos oss handler mye om konsertopplevelser, men minst like mye om de fine, rause møtene mellom folk. Kvelden blir en bra blanding av å henge sammen, og en og annen overraskelse. 

BYOB 

Inngang: Donasjon på vipps til artistene. 
Inngang til HOTBOX er nede ved elva. Gå den bratte bakken ned forbi Vega scene så befinner vi oss til venstre under brua.

​​​​​​​

 

Leave a comment