SØRFORKOMFORT 28. mai 2022

Facebook event

Ny hangout i Hotboxkjellern! 
Foreløpig har vi invitert disse folka og rekkefølge/spilletider blir til mens kvelden går: 

Top Coat - harsh noise DK 
Thomas Oxem, Dario Fariello, Guoste Tamulinaite - musikk! NO 
Tova Karina - Sukkersøtt.no 
TBA - 

--------------------------------------- 
Top Coat - harsh noise DK 
Jonathen Uranes og Irene Gellein som bor i København spiller harsh noise på delvis hjemmelaga instrumenter. De sier de har en hjemmesnekra "gate" som er i senter for konserten dems. Det blir spennende å høre og se hva det er for noe. Jonathan setter på tidlig harsh noise (pre Merzbow) på morran og lager timeslange radiosendinger med bare noise hver uke. Herre gud fårn ikke vondt i huet?! Irene gleder vi oss til å bli bedre kjent med! Alt vi veit er at hun skriker som et sant helvete. Dette sier de om seg selv i tredje person: 
Top Coat er en duo som startet med Bob som fungerende manager. Top Coat består av Teeny666 også kjent som Vræl sammen med dj-uranus / uranes - de lager støy og skriker. 
https://nofigore.bandcamp.com/album/berlack... 

Thomas Oxem, Dario Fariello, Guoste Tamulinaite - trommer, saks og synth fra Norge, Italia og Lithauen. 
Dette lukter impro. To kvikke jazztromme- og saksjazzmenn og ei konseptuell klassisk pianodame. Vi har hørt dem spille i ulike konstellasjoner før og da var det bra. Vi gleder oss!!!! 

Tova Karina - Sukkersøtt.no 
Tova spiller gitar og synger. Hun vil spille noe sukkersøtt som kan stå i kontrast med å bli blæsta til helvete. En slags tilbedelse av total sonisk destruksjon gjennom å legge best mulig til rette for det med sukkersøte drypp før og etter! We love it! Henda i været! 

HOTBOX feat. Tova Karina 
---------------------------------------- 
Henging nede hos oss handler mye om konsertopplevelser, men minst like mye om de fine, rause møtene mellom folk. Kvelden blir en bra blanding av å henge sammen, og en og annen overraskelse. 
BYOB 
Inngang: Donasjon på vipps til artistene. 
Inngang til HOTBOX er nede ved elva. Gå den bratte bakken ned forbi Vega scene så befinner vi oss til venstre under brua.

 

Thomas Oxem, Dario Fariello, Guoste TamulinaiteThomas Oxem, Dario Fariello, Guoste Tamulinaite

Thomas Oxem, Dario Fariello, Guoste Tamulinaite

 

Tova Karina

Tova Karina

 

Top Coat

Top Coat

Top Coat

 

Leave a comment